Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΆΡΤΑΣ
Site: http://emporoypalliloiartas.blogspot.gr        e-mail: seyartas@gmail.com

Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών!!!

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας χαιρετίζει τα εργατικά σωματεία της Πάτρας που πήραν την πρωτοβουλία για αγώνα κόντρα στις νοθείες και την απάτη που έδινε επί χρόνια μια πλαστή πλειοψηφία στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας. Αυτοί που επί χρόνια είχαν φτιάξει ένα μηχανισμό υποταγής και συνομιλούσαν μονάχα με τα αφεντικά και υπέγραφαν μειώσεις των μισθών ως ρεαλιστικό και σύγχρονο.

Οι μέρες και τα έργα του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού στις γραμμές του εργατικού κινήματος είναι γνωστές στον κλάδο του Εμπορίου. Είναι αυτές οι δυνάμεις που στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ)  εκλέγονται με τις ευλογίες και τις πλάτες των μεγαλεμπόρων. Οι δυνάμεις που στήνουν σωματεία-παραμάγαζα (π.χ. εκλογές στην «ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΘΗΝΩΝ» κλπ), με μοναδικό σκοπό την παραγωγή αντιπροσώπων για να αλλοιώνουν τους συσχετισμούς στο εργατικό κίνημα υπέρ των αφεντικών τους.

Η καλύτερη απάντηση είναι το δυνάμωμα των ταξικών μας σωματείων, το δυνάμωμα του αγώνα μας κόντρα σε κυβέρνηση - ΕΕ - εργοδοσία και τα πρωτοπαλίκαρα τους στο συνδικαλιστικό κίνημα. Έξω από τα Συνδικάτα οι μηχανισμοί της εργοδοσίας.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ  ΩΡΑ 10:00
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ



Άρτα 05/12/2017                                                                               Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: