Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ! ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ! Να Παρθούν Πίσω Οι Απολύσεις Στην PEOPLECERT!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας όπου η εργοδοσία στην PEOPLECERT για ακόμα μια φορά βλέποντας πως οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν να δουλεύουν ως σύγχρονοι δούλοι, πως οι εργαζόμενοι συσπειρώνονται και παλεύουν με το σωματείο τους, μας δείχνει το αληθινό της πρόσωπο. Ο φόβος της απέναντι στην οργάνωση των εργαζόμενων είναι έκδηλος και γι΄αυτό προχωράει στις απολύσεις νομίζοντας πως θα μας τρομοκρατήσει!

Την ίδια πρακτική φίμωσης του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος ακολουθεί και η Κυβέρνηση που αντί να πάρει μέτρα για να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας προωθεί νέα αυταρχικά μέτρα όπως η η απαγόρευση των συγκεντρώσεων, η ποινικοποίηση της δράσης του κινήματος, η κατάργηση των συλλογικών διαδικασιών γενικών συνελεύσεων, η αστυνομοκρατία στα Πανεπιστήμια κτλ, που αρκετά έχουν ψηφισθεί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου ή προγραμματίζεται η ψήφισή τους, είναι μέτρα για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό λαό.

Στα δύσκολα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας, για εμάς, ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος

Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους! Κάτω τα χέρια από τα σωματεία!

Απέναντι στην ανασφάλεια για νέες απολύσεις, απέναντι στην κατάρρευση του βιοτικού μας επιπέδου με τους μισθούς – «ψίχουλα» που παίρνουμε, απέναντι στο χτύπημα στα πιο βασικά μας δικαιώματα, μόνη μας λύση είναι να οργανωθούμε σε κάθε χώρο εργασίας και να παλέψουμε όλοι μαζί για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. Να συζητάμε τα προβλήματά που αντιμετωπίζουμε στο χώρο εργασίας μας και πως από κοινού θα ορθώσουμε τοίχος και θα αντεπιτεθούμε απέναντι στην κάθε εταιρία που μας ξεζουμίζει. Κανένας δεν θα μας χαρίσει τίποτα, αν δεν το κερδίσουμε όλοι μαζί με τους αγώνες μας!

Να μη συμβιβαστούμε με την εξαθλίωση,τις απολύσεις, τα 4ωρα,τις τσακισμένες ΣΣΕ,τους μισθους πείνας,την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας.

Κανείς συνάδελφος να μη μείνει μόνος του,φοβισμένος,να προσπαθεί ατομικά,ανοργάνωτος να λύσει τα προβλήματά του. Υπάρχει εμπειρία,όπου συλλογικά,μαζικά και με επιμονή δώσαμε μάχες και είχαμε κατακτήσεις.Όσο δεν παίρνουμε την υπόθεση της ζωής μας στα χέρια μας τόσο πιο οδυνηρές θα είναι οι συνέπειες σε βάρος

Την «ανάπτυξή» τους τη βιώνουν κάθε μέρα οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα στο πετσί τους με τσακισμένους μισθούς,εργασιακά δικαιώματα,συντάξεις, με ένταση της φοροληστείας,κατασχέσεις πλειστηριασμούς κτλ.

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ « PEOPLECERT»! ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

5ΝΘΗΜΕΡΟ – 8ΩΡΟ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: