Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

ΕΚΑ: Όλοι και όλες στην απεργία στις 9 Νοεμβρίου Στη σύσκεψη αντιπροσώπων και διοικήσεων των σωματείων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Άρτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου στο ΕΚΑ, επισφραγίστηκε μέσα σε αγωνιστικό κλίμα η απόφαση της Διοίκησης για την συμμετοχή του λαού της Άρτας στην γενική απεργία στις 9 Νοεμβρίου.
Παράλληλα, αποφασίστηκε να καλεστούν όλα τα λαϊκά στρώματα της Άρτας, (βιοτέχνες, αγρότες, εμπόρους, επαγγελματίες, νεολαία, γυναίκες,) σε κοινή σύσκεψη την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 8.00 μ.μ. στην αίθουσα του Ε.Κ.Α. με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και παρουσία όλων στην απεργιακή κινητοποίηση.
Τα σωματεία ήδη ξεκίνησαν γενικές συνελεύσεις και συνεδριάσεις των διοικήσεων τους, και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 19 Οκτωβρίου. Ξεχωριστή σημασία έχουν οι πρωτοβουλίες που παίρνουν τα σωματεία, αλλά και οι κεντρικές παρεμβάσεις που οργανώνει το Ε.Κ.Α.
Έτσι, το Σάββατο στις 22 Οκτώβριου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στις 8.00 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία του Θόδωρου Μαραγκού «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι» με πρωταγωνιστή τον Θανάση Βέγγο. Πρόκειται για ταινία που μιλάει για το σήμερα, ενώ γυρίστηκε αρκετά χρόνια πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: