Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΑΣ

Πρόγραμμα εξορμήσεων μπροστά στην απεργία της πρωτομαγιάς

 Τη μάχη της απεργίας της Πρωτομαγιάς με κεντρικό σύνθημα «Εργατική Πρωτομαγιά 2017. Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά» δίνει το σωματείο των εμποροϋπαλλήλων Άρτας .

Πρόγραμμα δράσης σωματείου:
·                     Δευτέρα  24 Απρίλη:  Στις 7.00 μ.μ ενημέρωση εργαζόμενων στα SuperMarket
·                     Τετάρτη 26 Απρίλη: Στις 7.00 μ.μ ενημέρωση εργαζόμενων στα Super – Market
·                     Πέμπτη 27 Απρίλη: Στις 7.00 μ.μ ενημέρωση εργαζόμενων στα εμπορικά καταστήματα
·                     Παρασκευή 28 Απρίλη: Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Δημητρίου. (Μέρα αφιερωμένη στην πάλη ενάντια στο φασισμό και στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο). Ομιλία για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
·                     Σάββατο 29 Απρίλη: Στις 8.30 μ.μ. στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου (κάτω από το κάστρο). (Μέρα αφιερωμένη στην κατάσταση της εργατικής τάξης σήμερα και στην ανάγκη ανασυγκρότησης του εργατικού κινήματος.) Ομιλία για την ανάγκη ανασυγκρότησης του Εργατικού Κινήματος. Αφιέρωμα στο χτες και το σήμερα του εργατικού - λαϊκού τραγουδιού.
·                     Κυριακή 30 Απρίλη: Στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Προβολή της ταινίας «Και οι δήμιοι πεθαίνουν» του Φριτς Λανγκ, σε σενάριο Μπέρτολτ Μπρεχτ.
·                     Δευτέρα 1η Μάη: Συγκέντρωση και πορεία στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Άρτας.


Συνεχίζουμε τις αγωνιστικές παραδόσεις του κινήματος μας. Βαδίζουμε τον ίδιο δρόμο που χαράχτηκε από το Σικάγο του 1886, τη Θεσσαλονίκη του 1936, από τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή, από τις χιλιάδες επώνυμους και ανώνυμους αγωνιστές μέχρι τις μέρες μας!


Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: