Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΑΣ

ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΚΚΑ

     Στην ανάκληση της απόλυσης του συνδικαλιστή Δημήτρη Λύκκα προχώρησε η Διοίκηση του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Άρτας μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν από το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας.

     Η εκδικητική απόλυση που έγινε στις 22 Δεκέμβρη μια μέρα μετά την απαίτηση του συναδέλφου μας, να πληρωθούν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης το δώρο των Χριστουγέννων είχε σκοπό να επιβάλουν οι εργοδότες «σιγή νεκροταφείου» στο χώρο δουλειάς να βάλουν εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση. Η προσπάθεια αυτή δεν πέρασε!

     Η εξέλιξη αυτή φανερώνει ότι η ανυποχώρητη στάση με επίκεντρο τα συμφέροντα των εργαζομένων είναι ο μόνος δρόμος για να αντιμετωπιστεί η επίθεση της εργοδοσίας, να μπουν στέρεες βάσεις στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας για την υπεράσπιση της ζωής μας. Σημαντική συμβολή σε αυτήν την εξέλιξη είχε η αλληλεγγύη που εκφράστηκε από τα δεκάδες σωματεία των ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων σε όλη τη χώρα που κατήγγειλαν την απόλυση και απαίτησαν την ανάκληση της.

     Καλούμε τους εργαζόμενους στον Συνεταιρισμό Υδραυλικών Άρτας, κάθε εμποροϋπάλληλο να συσπειρωθούν ακόμη περισσότερο στο σωματείο τους για να βάλουμε εμπόδια στα σχέδια της εργοδοσίας, της κυβέρνησης, για να παλέψουμε για τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες.Άρτα 30/12/2016                                                            ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: