Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΆΡΤΑΣ
Site: http://emporoypalliloiartas.blogspot.gr        e-mail: seyartas@gmail.com

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.
Συνάδελφε/ισσα,
Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας στηρίζει τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του Σωματείου ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. για την άμεση επαναπρόσληψη του συναδέλφου που απολύθηκε.
Καταγγέλλουμε  την στάση της εργοδοσίας που ακόμα και στη συνάντηση με την Επιθεώρηση Εργασίας για την επίλυση της Εργατικής διαφοράς όχι μόνο δεν παρουσιάστηκε  αλλά και με υπόμνημα που κατέθεσε επιμένει στην απόλυση. Παραβιάζοντας και καταπατώντας μάλιστα και τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας που η ίδια η επιχείρηση έχει συντάξει.

Είναι καθαρό ότι η εργοδοσία έχει θορυβηθεί και ενοχληθεί από όλη την δραστηριότητα που ανέπτυξε το Σωματείο όλο προηγούμενο διάστημα, για καλύτερες συνθήκες εργασίας, για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, Σ.Σ.Ε. κ.λ.π.

Ακριβώς αυτή τη δραστηριότητα θέλει  να ανακόψει η εργοδοσία και γι αυτόν τον λόγο με απαράδεκτες ενέργειες και μεθοδεύσεις προσπαθεί να επιβάλει σιγή ιχθύος στους χώρους εργασίας.

Αυτή η κατάσταση επικρατεί και στον δικό μας κλάδο. Απλήρωτη εργασία, απολύσεις, χωρίς ρεπό και άδειες. Σε αυτό μεγάλη ευθύνη έχει και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μιας και παρέχει ένα τεράστιο νομοθετικό οπλοστάσιο στα αφεντικά κάνοντας έτσι να ξεσάλωνουν!!
Η μόνη απάντηση είναι να συσπειρωθούν οι εργαζόμενοι στο Σωματείο τους συλλογικά και οργανωμένα. Να παλέψουμε μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ για το συμφέρον μας.
Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη του συναδέλφου στην επιχείρηση ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.

Διεκδικούμε αυξήσεις μισθών και υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, με πλήρη και αυξημένα εργασιακά δικαιώματα.


 ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ, ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!!!


Άρτα 12/02/2018                                                                                 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: