Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΆΡΤΑΣ
Site: http://emporoypalliloiartas.blogspot.gr        e-mail: seyartas@gmail.com

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
Συνάδελφε/ισσα,
Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των  μικρομεσαίων αγροτών,  αντιδρώντας στα πολλά, παλιά και νέα μέτρα που εφαρμόζονται στο πλαίσιο της ΚΑΠ της ΕΕ, των μνημονίων και γενικότερα των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων (προηγούμενων και της τωρινής), οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Οι αγρότες έρχονται αντιμέτωποι με την περικοπή επιδοτήσεων που επιβάλλει νέες δυσκολίες επιβίωσης στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ που θα αφήσει νέες χιλιάδες αγρότες και αγρότισσες ανασφάλιστους, την αύξηση της φορολογίας τους, την απειλή κατασχέσεων και πλειστηριασμών. Είναι η ίδια πολιτική που στέλνει τους εμποροϋπαλλήλους στην ανεργία, που εμπορευματοποιεί Υγεία, Παιδεία, που τσακίζει τα δικαιώματα των νέων για να διασφαλίζει τα κέρδη των μονοπωλίων.
Καλούμε τους εργαζόμενους, να στηρίξουν μαζικά τις αγροτικές κινητοποιήσεις στην περιοχή μας. Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη 1 Φλεβάρη, 7 μ.μ. (συγκέντρωση 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Άρτας).


 ΕΡΓΑΤΙΑ - ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!



Άρτα 01/02/2018                                                                                  Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: