Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΆΡΤΑΣ
Site: http://emporoypalliloiartas.blogspot.gr        e-mail: seyartas@gmail.com
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Συνάδελφε/ισσα,
Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας καταγγέλλει τις συλλήψεις εργαζομένων από τα πρώην super market Καρυπίδη που έγιναν στα Γιάννενα την Κυριακή 26 Νοέμβρη.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ απέδειξε για μια ακόμα φορά ποιον υπηρετεί και ποιον έχει απέναντι και κυνηγά. Με εντολή της εργοδοσίας της “Market in”, διαδόχου της "Καρυπίδης", δύο εργαζόμενοι του "Καρυπίδη" στο Αστυνομικό Τμήμα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, το οποίο δικαιολογήθηκε αρχικά ως απλή σύσταση από αξιωματικό. Επιπλέον αναζητούνται με ανθρωποκυνηγητό στα σπίτια τους οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στον "Καρυπίδη", αλλά και άλλοι συνδικαλιστές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Δεν πέρασε άλλωστε αρκετός καιρός όπου η προσπάθεια για παράνομες μεταφορές αφαίρεσης εξοπλισμού και εμπορευμάτων της “Μarket in” από το κατάστημα του "Καρυπίδη" στην Περαία Θεσσαλονίκης είχαν ως συνοδεία και προστασία τις αστυνομικές μονάδες, άνδρες της Ασφάλειας αλλά και κλούβες των ΜΑΤ. Oι ίδιες δυνάμεις καταστολής πριν ένα μήνα χτύπησαν αντίστοιχη κινητοποίηση εργαζόμενων του "Καρυπίδη" στα Γιάννενα.

Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι οι εργαζόμενοι!
Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη εργαζόμενου!
Να δικαιωθεί ο πολύμηνος αγώνας των εργαζόμενων στον "Καρυπίδη", να δοθούν τα δεδουλευμένα τους και να κατοχυρωθεί το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία».



Άρτα 28/11/2017                                                                                Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: