Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Εργατικό Κέντρο Άρτας: Αλληλεγγύη στους λαούς Τουρκίας και Συρίας

 

Την αλληλεγγύη του στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, εκφράζει το Εργατικό Κέντρο Άρτας και προχωρά άμεσα στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.
Η σχετική ανακοίνωση του ΕΚΑ, αναφέρει: «Το Εργατικό Κέντρο Άρτας εκφράζει την τεράστια αλληλεγγύη του στους συναδέλφους μας και γείτονες μας από τις χώρες της Τουρκίας, της Συρίας και του Λιβάνου, που από τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου έχουν πληγεί από δύο τεράστιου μεγέθους σεισμούς.
Για άλλη μια φορά δυστυχώς παρακολουθούμε σκηνές τρόμου, με ανθρώπους θαμμένους κάτω από χαλάσματα, κτήρια κατεστραμμένα και χιλιάδες κόσμου σε απόγνωση. Επιβεβαιώνεται πως στη λογική του κόστους – οφέλους αυτός που την πληρώνει πάντα είναι ο λαός, ο οποίος βρίσκεται στο έλεος ακόμη και των φυσικών φαινομένων.
Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καλεί τα σωματεία μέλη του, τους εργαζόμενους, την νεολαία, το σύνολο του λαού της Άρτας, να δείξουμε για ακόμη μια φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στα αδέρφια-γείτονες μας που βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.
Προχωράμε με άμεσο τρόπο, στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, από αύριο και ώρες 09:00 – 14:00 και 18.30 -20.00, στο ισόγειο του ΕΚΑ.
Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες μωρών, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινή

Δεν υπάρχουν σχόλια: