Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Ανακοίνωση για τις Συλλήψεις Αγωνιστών στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΑΣ

Συνάδελφοι το σωματείο μας στέκεται αλληλέγγυο στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην βιομηχανία ποτών ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Η ασυδοσία της εργοδοσίας και της κυβέρνησης υπαλλήλου της δεν θα περάσει!

Οι συλλήψεις, η τρομοκρατία και οι απεργοσπαστικοί μηχανισμοί που στήνουν θα πέσουν στον γκρεμό!

Όλο αυτό το διάστημα οι εργαζόμενοι του εργοστασίου  ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ δίνουν τον αγώνα τους για να γυρίσουν στη δουλειά τους 15 συνάδελφοί τους διεκδικώντας δουλειά με δικαιώματα μέσα από την υπογραφή ΣΣΕ. Οι συλλήψεις και το όργιο αστυνομοκρατίας που εξελίχθηκε την Τετάρτη έξω από το εργοστάσιο οπού συνελήφθη ο Γιάννης Φραγγίδης, πρόεδρος του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στην επιχείρηση «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ) και στη συνέχεια ο Γιάννης Νιβορλής, αναπληρωτής Γραμματέας της ΠΟΕΕΠ, πρόεδρος της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βορείου Ελλάδας και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο αφεντικών και κυβέρνησης που όχι μόνο δεν τους καίγεται καρφί για τις απολύσεις εργαζομένων, τις απληρωσιές και τους μισθούς πείνας όπως κόπτονται και φωνάζουν παντού, αλλά είναι έτοιμοι μόλις τα αφεντικά απαιτήσουν να φέρουν τα σκυλιά τους για να τους βγάλουν απ' τη δύσκολη θέση της απεργίας των εργατών τους.

Ντροπή σε όλους τους ακόμα και στους αστυνομικούς που δέχονται να συλλαμβάνουν αγωνιστές εργαζόμενους ενώ η δουλειά τους είναι να πιάνουν απατεώνες και εγκληματίες.

Σαν Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας θα θέλαμε να εκφράσουμε την πλήρη υποστήριξη και αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους εργάτες για τον δίκαιο αγώνα τους και απαιτούμε να σταματήσει κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα των εργαζομένων στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: