Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗ

<<Ναι, από την κόλαση των φτωχών φτιάχνεται ο παράδεισος των πλουσίων...» (Β. Ουγκό)

 «ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ»
Οι μέρες που διανύουμε τώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μέρες χαράς, οικογενειακής συγκέντρωσης, ενώ για χιλιάδες συναδέλφους μας είναι μέρες δύσκολες. Σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες για όλους τους εργαζόμενους, με πολλούς συναδέλφους μας να παραμένουν χωρίς καμία οικονομική στήριξη, με τους πλούσιους να γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, εκφράζουμε έμπρακτα την ταξική μας αλληλεγγύη σε όλους τους συναδέλφους που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα και να ανταποκριθούν ακόμη και στα βασικά για την επιβίωσή τους. Μπροστά στις γιορτές συγκεντρώνουμε είδη τροφίμων και παιχνίδια για τα παιδιά, που θα διανεμηθούν σε οικογένειες εργαζομένων και ανέργων που τα έχουν ανάγκη.

Καλούμε τους συναδέλφους να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο για προβλήματα που αφορούν όλες τις πτυχές της ζωής τους: τη δουλειά, την υγεία, την απειλή για πλειστηριασμό του σπιτιού τους, για διακοπή ρεύματος, κ.τ.λ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, όλους τους εργαζόμενους να συμβάλλουν από το υστέρημά τους, για να μη μείνει κανένας μόνος του απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε. Για να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας.

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΙΔΗ: ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ. ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 9.ΟΟ Π.Μ. ΕΩΣ 1.ΟΟ Μ.Μ.   

Με όπλο τον αγώνα μας, τη συλλογική δράση και διεκδίκηση και με ασπίδα την ενότητα των εργαζομένων και την ταξική αλληλεγγύη κάνουμε πράξη το «Ένας για όλους και όλοι για έναν».

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν λύνονται τα προβλήματα μόνο με την αλληλεγγύη. Θέλουμε να μείνουμε γεροί και δυνατοί για να μπορούμε να οργανώνουμε την πάλη μας. Γι’ αυτό δίνουμε το χέρι σε όποιον σηκώνεται και αντιστέκεται απέναντι σε αυτή την πολιτική που μας θέλει ανοργάνωτους, υποταγμένους, για να κονομάνε οι μεγαλοκαρχαρίες. 

Έτσι θα συνεχίσουμε, περνώντας στην αντεπίθεση για όλα όσα μας ανήκουν, για να επιβάλλουμε το δίκιο μας.

Λόγω έλλειψης δικού μας μηχανισμού διανομής, τα είδη πρώτης ανάγκης θα παραδίδονται στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου και η διανομή θα γίνεται μέσω αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: