Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Εργατικό Κέντρο Άρτας

Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2021

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ

«Δυνατός εργάτης, 

είναι ο οργανωμένος εργάτης»

Θερινός Σινεμά «Ορφέας»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ

(ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9 το βράδυ: Προβολή της ταινίας «το Βασίλειο των Ουρανών»



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9 το βράδυ: Ομιλία του Πρέσβη της Παλαιστίνης Μαρουάν Τουμπάσι, , προβολή ντοκυμαντέρ για την Παλαιστίνη. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με Λαϊκά τραγούδια. 



ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 7 το απόγευμα: Εκπαιδευτική ρομποτική με τουβλάκια lego.



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9 το βράδυ: Προβολή της ταινίας «Πρόσκληση σε γεύμα από έναν υποψήφιο δολοφόνο»



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9 το βράδυ: Αφιέρωμα στο Λαϊκό τραγούδι.

«ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ»

Του Ρίντλεϊ Σκοτ


Ενδιαφέρουσα ιστορική ταινία. 

Ανάμεσα στη δεύτερη και την τρίτη σταυροφορία, μια «μικρότερη» σταυροφορία βρίσκεται σε εξέλιξη, παρότι μουσουλμάνοι και χριστιανοί έχουν συμφωνήσει σε «ειρηνική συνύπαρξη». Κάτω από τη συμφωνία, άγριες πολεμοχαρείς αποικιοκρατικές δυνάμεις, που θέλουν να επεκτείνουν την κυριαρχία τους, «προβοκάρουν» την ειρήνη και ένας ακόμα πόλεμος καταγράφεται στην ιστορία.

Η ταινία στηρίζεται σε υπαρκτά ιστορικά γεγονότα. Ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ έφτιαξε μια επική εμπορική ταινία, που, όμως, δε στερείται και καλλιτεχνικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.

Παίζουν: Ορλάντο Μπλουμ, Εύα Γκριν, ΤζέριμιΑϊρονς, ΛίαμΝίσον, ΝτέιβιντΘιούλις, ΜπρέντανΓκλίσον, ΜάρτονΤσόκας, ΓιασάνΜουσούντ. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

Ο κορυφαίος θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος ΝιλΣάιμον αποφασίζει να παρωδήσει τις περιπέτειες των διασημότερων ντετέκτιβ. Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική σινεφίλ κωμωδία με πρωτοκλασάτο καστ και τον Σάιμον να ανατρέπει διαρκώς όλα τα κλισέ των αστυνομικών ταινιών και μυθιστορημάτων. Εξαιρετικό κωμικό τάιμινγκ, φαρμακερές ατάκες. Σκηνοθεσία Ρόμπερτ Μούρ. Πρωταγωνιστούν: Πίτερ Σέλερς, ΝτέιβιντΝίβεν, Άλεκ Γκίνες, Μάγκι Σμιθ, ΑϊλίνΜπρέναν, Πίτερ Φολκ, Τζέιμς Κόκο, Τρούμαν Καπότε

Δεν υπάρχουν σχόλια: