Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

«Ρεύμα φθηνό για όλο τον λαό» απαιτούν το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ και η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (ΟΑΣΝΑ) ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11.οο π.μ. έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ.

 «Ρεύμα φθηνό για όλο τον λαό» απαιτούν το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ και η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (ΟΑΣΝΑ) ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11.οο π.μ. έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ. Να αποτρέψουμε την ακρίβεια και τα νέα χαράτσια για την εργατική - λαϊκή οικογένεια, για την αγροτιά και τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

 Πάρτε πίσω τις αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος. Δεν δεχόμαστε να μας βυθίζουν στα σκοτάδια ούτε να λεηλατούν το εισόδημά μας. Διεκδικούμε ρεύμα φθηνό για όλο τον λαό.

Με βάση στοιχεία για την «ενεργειακή φτώχεια», 1 στα 4 νοικοκυριά δυσκολεύεται να ζεστάνει το σπίτι του τον χειμώνα και να το δροσίσει το καλοκαίρι. Στο φόντο αυτό, προστίθεται η κούρσα αυξήσεων στη χονδρεμπορική τιμή του ρεύματος που καταγράφηκε μέσα στο καλοκαίρι και θα «φουσκώσει» τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ακόμα και κατά 50%.

Απαιτούμε: 

 Καμία αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος.

 Μείωση της τιμής του ρεύματος κατά 50% και κατάργηση των χαρατσιών για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά.

 Καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκές κατοικίες και σε μικρές επιχειρήσεις

 Δωρεάν ρεύμα σε όσους πλήγηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές

 Αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές. Κανείς εργαζόμενος χωρίς ΣΣΕ. Κανείς εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: