Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Καταγγελία για την αστυνομική βία

 


Καταγγέλλει την προκλητική και επικίνδυνη επίθεση των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας προς την υποδειγματική συγκέντρωση εργαζομένων, φοιτητών και μαθητών, όπου τηρούνταν όλα τα μέτρα ασφαλείας της υγείας, καλύτερα από αυτά που η κυβέρνηση της ΝΔ επιβάλλει δήθεν στα ΜΜΜ, στους χώρους δουλειάς, στα νοσοκομεία και στα σχολεία». Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση της ΝΔ, χτυπώντας τη συγκέντρωση, συνεχίζει να μην παίρνει μέτρα για την προστασία της υγείας και της ίδιας της ζωής μας. Δεν επιτάσσει την Ιδιωτική Υγεία, δεν βάζει λεωφορεία και συρμούς με αποτέλεσμα κόσμος να μετακινείται σαν "σαρδέλες.

Η κυβέρνηση από τη μεριά της, συνεχίζοντας τον αυταρχικό της κατήφορο και στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί ένα σάπιο και άδικο σύστημα, προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου όργιο καταστολής και βίας εναντίον των διαδηλωτών. Ευελπιστεί ότι με αυτό τον τρόπο θα κάμψει όλους όσοι αγωνίζονται, όσους παλεύουν σε χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στις σχολές και στα σχολεία για άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων του εργαζόμενου λαού, της νεολαίας. Συνεχίζουμε πιο δυναμικά στον δρόμο της ανατροπής. 

Η κυβέρνηση και το αστικό κράτος τους, θα μας βρίσκουν κάθε μέρα μπροστά τους, στον αγώνα για Υγεία, ζωή, δουλειά με δικαιώματα. Το σύνθημα εκείνων των ημερών ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, αντηχεί μέχρι σήμερα στο μυαλό και αγγίζει τις καρδιές χιλιάδων εργαζομένων και λαϊκών ανθρώπων». «Τώρα να σημάνει ξεσηκωμός. Όλοι στην απεργία στις 26 Νοέμβρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: