Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΆΡΤΑΣ
Site: http://emporoypalliloiartas.blogspot.gr        e-mail: seyartas@gmail.com

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Συνάδελφε/ισσα,

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας καταγγέλλει την οργανωμένη επίθεση από μπράβους της νύχτας και φασιστοειδή που στρατολόγησε η εργοδοσία του «Market In», στα Γιάννενα, που  δέχθηκαν το πρωί εργαζόμενοι της πρώην «Καρυπίδης» και μέλη ταξικών συνδικάτων που περιφρουρούσαν την απεργία της 14 Δεκέμβρη.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ απέδειξε για μια ακόμα φορά ποιον υπηρετεί. Με την πολιτική που ασκεί, μαζί με τη βοήθεια των φασιστοειδών, οπλίζει το χέρι των εργοδοτών, ενάντια στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, όπως το δικαίωμα στην απεργία. 

Πόλεμο στον πόλεμο των καπιταλιστών - Αυτή είναι η απάντηση των εργατών

Η αστυνομία για άλλη μια φορά έκανε την δουλειά της. Αφού πρώτα κάνει τις πλάτες στην εργοδοσία και στα τσιράκια της, που από τη μία «σέρνει» στο κρατητήριο τους εργαζόμενους της εταιρίας, τώρα αφήνει τα φασιστοειδή να κυκλοφορούν και να τραμπουκίζουν ελεύθερα όπως έγινε σήμερα το πρωί, με στόχο να διαλύσουν την απεργιακή φρουρά και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους. Είχαν προηγηθεί οι συλλήψεις εργαζόμενων και συνδικαλιστών έξω από το ίδιο κατάστημα πρίν από λίγο καιρό. 
Καλούμε τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία και να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια σ’ αυτήν την πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΕΕ. Να απαντήσουμε στην καταστολή που δυναμώνει σε βάρος όποιου οργανώνεται και αντιστέκεται, σε βάρος πρωτοπόρων εργαζομένων και συνδικαλιστών, που μπαίνουν στο μάτι της εργοδοσίας και των μηχανισμών της.
Απαιτούμε:
·         Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη εργαζόμενου!
·         Να δικαιωθεί ο πολύμηνος αγώνας των εργαζόμενων στον "Καρυπίδη", να δοθούν τα δεδουλευμένα τους και να κατοχυρωθεί το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία.
Τα αιτήματα και ο αγώνας των εργαζομένων των Market In είναι και δικά μας!


Άρτα 14/12/2017                                                                          Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: