Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ
2ο ΕΡΓΑΤΙΚΟ camping
Το Εργατικό Κέντρο Άρτας ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των εργαζομένων και ανέργων της περιοχής συνεχίζει για δεύτερη χρόνια την πρωτοβουλία οργάνωσης camping από 28 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου στο Δρέπανο Θεσπρωτίας, σε οργανωμένο χώρο camping.

Η αναψυχή, οι διακοπές είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια για την εργατική λαϊκή οικογένεια, που τσακίζεται καθημερινά στους χώρους εργασίας για ένα κομμάτι ψωμί, για να «τα τσεπώνουν οι μεγαλοεργοδότες» ή ξεροσταλιάζει στις ουρές της ανεργίας για μία ολιγόμηνη δουλειά με ψίχουλα, δεν είναι πολυτέλεια για τους αυτοαπασχολούμενους και αγρότες που δε γνωρίζουν από αργίες και σχόλες ενώ καθημερινά όλο και περισσότερα τους ζητούν να πληρώνουν.

Οι διακοπές είναι ανάγκη για τα παιδιά της εργατικής τάξης που όλο το χρόνο, αλλά και το καλοκαίρι τους έχουν αναγκάσει να πηγαίνουν από το σχολείο στο φροντιστήριο και πάλι απ’ την αρχή, ενώ όλο και περισσότερα παιδιά αναγκάζονται να δουλεύουν για ψίχουλα για να τα «φέρουν βόλτα στο σπίτι».

Την ίδια ώρα οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές συνολικά η αστική τάξη με τη βοήθεια και της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της ΕΕ, κάνει τις διακοπές της όλο το χρόνο στις πλάτες των εργατών, την ώρα που η απληρωσιά όλο και αυξάνεται, είναι ελάχιστο το κονδύλι που δίνεται για τον κοινωνικό τουρισμό.

Δυναμώνουμε την οργάνωση του αγώνα ενάντια σε κυβέρνηση-ΕΕ-κεφάλαιο. «Γεμίζουμε τις μπαταρίες μας» για τους σκληρούς ταξικούς αγώνες που έχουμε να δώσουμε το επόμενο διάστημα, συμμετέχοντας στο 2ο Εργατικό camping του Εργατικού Κέντρου Άρτας.

Ενώ το 2ο εργατικό camping θα περιλαμβάνει πρόγραμμα δραστηριοτήτων με προβολές ταινιών, λαϊκό γλέντι και beach volley.

Η συμμετοχή την ημέρα θα είναι 4 ευρώ, χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.
Οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να έχουν το βασικό κατασκηνωτικό εξοπλισμό: σκηνή, υπνόσακο, υπόστρωμα, καθώς και αντηλιακό, καπέλο, αντικουνουπικό.

Για δηλώσεις συμμετοχής έως 25 Ιουλίου, τις ώρες 8:30΄-14:00΄ και 18:00΄-21:00΄, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:

26810 28023 και 6973302654

Δεν υπάρχουν σχόλια: