Εργάτη Μπορείς ΧΩΡΙΣ Αφεντικά!

Εργάτη ΜΠΟΡΕΙΣ Χωρίς Αφεντικά!

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ανακοίνωση για Απεργία στη Γενική Ανακύκλωση Γιάννενα

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας


Αλληλεγγύη Στους Απεργούς Εργάτες 
Στην Γενική Ανακύκλωση Α.Ε Ιωαννίνων
11/11/2015

Το Δ.Σ του σωματείου μας εκφράζει την ταξική αλληλεγγύη του και αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων ενάντια στα συμφέροντα και την εκμετάλλευση της εργοδοσίας της εταιρίας Γενική Ανακύκλωση Α.Ε Ιωαννίνων. 


Καταγγέλλουμε:

Τόσο την εργοδοσία όσο και το πολιτικό προσωπικό της, δηλαδή την «Αριστερή Κυβέρνηση» του ΣΥΡΙΖΑ με τους εθνικιστές ΑΝΕΛ, που δεν δίστασαν στιγμή να χρησιμοποιήσουν για άλλη μια φορά τα οπλοστάσιο του συστήματός με κύριους εκφραστές τη «Δικαιοσύνη» τους που έκρινε παράνομη την απεργία και έδωσε το πράσινο φως στα ΜΑΤ να χτυπήσουν στο ψαχνό με δακρυγόνα, ξύλο και κάνοντας 8 συλλήψεις εργατών σήμερα συν τις άλλες 7 που έγιναν τις προάλλες, σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσουν όχι μόνο τους απεργούς αλλά και όλο τον υπόλοιπο εργαζόμενο λαό για να επικρατήσει τελειωτικά η νοοτροπία του σκύψτε το κεφάλι κ υπακούστε στας διαταγάς! 
Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες των «Αριστερών» κυβερνώντων του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν βγάλει ούτε άχνα για την αυριανή Γενική Απεργία στο όνομα της κοινωνικής συνοχής κ άλλων τέτοιων «αριστερών» αντιλήψεων που έχουν. Μαζί και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις που ψήφισαν τα μνημόνια, που απαιτούν την εφαρμογή τους, οδηγώντας καθημερινά όλο και μεγαλύτερα τμήματα του λαού στην εξαθλίωση. Κοντά και οι φασίστες της χρυσής αυγής που παρότι δεν ψήφισαν τα μνημόνια έχουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στους χώρους εργασίας και τις γειτονιές όντας ο άμεσος τρομοκράτης, καλός ρουφιάνος και φονιάς ενίοτε, πάντα δίπλα στον εργάτη και τον άνθρωπο του λαού. Πιο υπάλληλος δε γίνεται!

Συμπέρασμα:

  • Οργάνωση παντού να ‘ρθουν τα πάνω κάτω! Συνένοχους στο φόνο δε θα μας έχουν!
  • Μονάχα με ταξική εργατική αλληλεγγύη μπορούμε να έχουμε νίκες στους αγώνες μας και να είμαστε περήφανοι που είμαστε εργάτες!
  • Πρέπει να δείξουμε τα δόντια μας σ’ αυτούς που μας καταστρέφουν τη ζωή!

                                                                                                                                                                    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: